(ВІДЕО) «Аеромобіль» прикордонників вже працює на передовій

НАЗАД
29 вересня 2023 10:00

Аеророрзвідники Держприкордонслужби нарощують спроможності, завдячуючи, як небайдужим громадянам, котрі донатять за програмою «Дрони для кордону», так і власним креативним підходам.

Бійці власноруч модернізували повнопривідний мікроавтобус та адаптували його для виконання завдань підрозділу аеророзвідки на передовій.

Мобільний пункт управління безпілотними літальними апаратами – бойовий засіб пересування, що дає змогу оперативно та більш якісно організувати аеророзвідку, та корегування артилерії. Зокрема, забезпечує комфортні умови екіпажам за будь-яких погодних умовах, тож бійці можуть зосередитись на виконанні бойового завдання.

Прилади та програмне забезпечення, інтегровані до «Аеромобіля», забезпечують заряджання акумуляторних батарей безпілотників, надійний інтернет-звʼязок та онлайн трансляцію взаємодіючим підрозділам Сил оборони України.

Щоб уникнути ураження ворогом, авто легко і швидко змінює позицію, навіть під час перебування «пташок» у повітрі, при цьому не втрачаючи звʼязку із безпілотниками, а за допомогою тепловізора машина приховано пересувається вночі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси